Vanwege een storing graag bestellingen mailen naar info@stoereplanken.nl

Maatwerk producten

Wij kleuren graag buiten de lijntjes.

Heeft u specifieke wensen dan helpen wij graag om deze te realiseren. Mail uw idee/wens naar info@stoereplanken.nl dan nemen wij contact met u op.

Aanvraagformulier Maatwerk Producten

Kent u dat ook dat er iets wordt gekocht en dat het dan nét niet goed is? Nét te klein, nét te groot, té kort, té klein of jammer dat de volledige ruimte niet benut wordt die u ter beschikking hebt. Jammer is dat. Tot nu toe dan, want Stoereplanken.nl heeft ‘Maatwerk’ geïntroduceerd. In onze webshop kunt u al veel standaard producten vinden, maar staan uw gewenste stoere meubels er niet tussen of wilt u een aanpassing dan kunt u Maatwerk aanvragen! 

En ineens zijn dan de mogelijkheden eindeloos.. want Stoereplanken.nl wil graag Maatwerk leveren, wij zijn daar goed in en wij vinden dat het leukste wat er is om steeds iets aparts te maken en een klant tevreden te stellen, een win-winsituatie dus. 
U kunt heel gemakkelijk bovenstaand formulier invullen voor houten meubels geheel naar wens, alles is bij ons mogelijk! Wij staan overal voor open.
 

Eigen ontwerp van douglas, eikenhout, steigerhout of andere houtsoorten, zoals bijvoorbeeld bankirai of red cedar

Heeft u zelf een tekening stuur deze dan naar info@stoereplanken.nl en er wordt contact met u opgenomen, zodat u precies thuis krijgt wat u wenst.

Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw wensen te bespreken, u hoort dan ook van ons wat de verwachte leveringstermijn is. Omdat een maatwerkmeubel speciaal voor u gemaakt wordt, zult u snappen dat wij niet kunnen garanderen dat dit binnen 1 week geleverd is. Wij doen echter onze uiterste best om dit toch zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Tot snel!