Vanwege een storing graag bestellingen mailen naar info@stoereplanken.nl

Handgemaakte houten meubels door vakmannen

De stoere meubels en accessoires van Stoereplanken.nl zijn afkomstig uit onze eigen werkplaats in Kootwijkerbroek We combineren liefde voor een landelijke woonstijl met puur vakmanschap. Dat levert kwaliteit houten meubels op met een aantal unieke kenmerken:

Met de hand én op maat gemaakte producten

Het mooie is: omdat wij alle producten vervaardigen in onze werkplaats in Nederland, zijn we heel flexibel. Welke wens u ook hebt, wat u ook op maat wilt laten maken, Stoereplanken.nl realiseert het voor u. Handmade. Een op en top eerlijk product. Het resultaat van vakmanschap. Daar gaat u lang plezier van krijgen.

De hoogste kwaliteit unieke houten meubels

Het zijn geen machines die onze producten samenstellen, maar vakmensen. Zij letten op de details, dragen zorg voor een solide constructie en werken elk meubel en accessoire handmatig af. Die aandacht voor kwaliteit ziet u terug in onze unieke producten.

Stoere meubels van hoogwaardige materialen

De stoere meubels van Stoereplanken.nl zijn vervaardigd van een zware kwaliteit hout. We kiezen bewust voor nieuw hout, zodat uw houten tuinmeubelen straks doorleefd en vergrijsd ogen, maar óók strak en comfortabel zijn. Ook ons douglas, red cedar en eikenhout is van de beste kwaliteit.

Sterk en duurzaam

Onze meubels zijn – dankzij hun zware materialen en solide constructie – berekend op jarenlang intensief gebruik. Ook bij gebruik in een buitenomgeving zal de levensduur en kwaliteit u verrassen. Een goede investering dus in woon- en buitenplezier!

boomstam bijzettafel