Tuintafel red cedar

Een tuintafel met een romantische uitstraling

De tuintafel van red cedar is een stoer meubel voor in de tuin. Ook is de tuintafel gemaakt van red cedar, heel stijlvol. U kunt de tafel in elk jaargetijde gebruiken. Of u nou de ideale eetplaats in uw tuin wilt hebben of een fijne werkplek in het groen. De tuintafel van red cedar is hier uitermate geschikt voor. De houten tuinmeubelen uit onze webshop zijn erg geliefd. Dit komt omdat houten tuinmeubels na jaren nog steeds ‘modern’ zijn. Ze hebben een klassieke uitstraling waardoor u niet snel uitgekeken bent op tuinmeubels van hout.

Red cedar

Red cedar is een heel vormvast materiaal. Red Cedar is bovendien heel licht hout met een zeer fijne en vezelige celstructuur. Daardoor heeft het hele goede isolerende eigenschappen. Het is ook deze isolerende eigenschap die er voor zorgt dat het hout bij brand niet snel heet wordt en verder brand. Dit hout wordt in Amerika heel veel gebruikt bij het bouwen van huizen en andere soorten bouwwerken. Het hout heeft een romantische en levendige uitstraling. Wat maakt dat een tuintafel gemaakt van dit hout, van alles is voorzien en dus ideaal is voor elke tuin.

De houten tuintafel

Doordat de houten tuinmeubels zo in trek zijn hebben wij ook de houten tuintafel gerealiseerd. De tuintafel van hout is ook heel geliefd bij onze klanten. Wij hebben dan ook verschillende tuintafels gemaakt zodat u genoeg keuze heeft. Wij hebben voor u de tuintafel van douglas met een uitzonderlijke duurzaamheid. Als tweede hebben wij ook nog de eikenhouten tuintafel die zeer hard van materiaal is. Ook hebben wij nog de steigerhouten tuintafel voor u. Deze tuintafel is, doordat het materiaal ruwer afgewerkt, is nog stoerder.

Op maat gemaakt

Heeft u uw blik laten vallen op een tuintafel uit onze webshop maar wilt u liever andere maten? Of wilt u een combinatie van de verschillende tuintafels? Dan kunt u op de ‘maatwerk’ pagina het formulier invullen met uw gewenste maten en materiaal. Dan gaan wij die ideale tuintafel voor u realiseren. Wij helpen u graag verder.