Tuintafel eikenhout

Een stoere eikenhouten tafel voor in uw tuin

De tuintafel van eikenhout is een stoer meubel voor uw tuin. Eikenhout kan zowel een robuuste als een hele elegante uitstraling hebben. Eikenhout is ook zeer duurzaam. Dit komt doordat het eikenhout hard, zwaar en taai is. Maar ook is eikenhout heel goed te bewerken. Deze kenmerken brengen het tot de ideale tuintafel, namelijk de tuintafel gemaakt van eikenhout. De tuintafel van eikenhout kan tegen het buitenleven. Zo hoeft u uw tuintafel niet snel te vervangen.

Geschikt voor elke tuin

U kunt de tuintafel van eikenhout voor veel dingen gebruiken. Gebruik de tuintafel in de zomer als eettafel midden in een exotische, bloeiende en groeiende tuin. In de herfst kunt u de tafel gebruiken voor herfstprojecten. Een tuintafel van eikenhout is in elke tuin geschikt en iedereen kan wel een tuintafel gebruiken. En wanneer u dan een tuintafel koopt kunt u het beste meteen voor een duurzame tafel gaan.

Materiaal en uitstraling

Veel houten tuinmeubelen zijn gemaakt van harde materialen. Daarom hebben wij veel houten tuinmeubels gemaakt van douglas en eikenhout. De tuinmeubels van hout hebben een stoere en klassieke uitstraling, zo ook de houten tuintafel. De tuintafel van hout kan zorgen voor een stoere touch in uw moderne, Japanse of klassieke tuin. Zoals hierboven al beschreven is een eikenhouten tuintafel heel duurzaam en is de aankoop van stoere meubels zoals een eikenhouten tuintafel dus een goede duurzame investering.

Andere mogelijkheden

Naast de tuintafel gemaakt van eikenhout hebben wij ook nog de tuintafel van douglas, de tuintafel van steigerhout en de tuintafel van red cedar. We hebben dus al veel mogelijkheden in de webshop staan. Maar het is heel goed mogelijk ,dat wat u zoekt, niet in de webshop staat. Misschien omdat u een tuintafel van een bepaald materiaal, of in andere maten wilt dan die wij standaard in ons assortiment hebben. Dan verwijzen we u graag door naar onze ‘maatwerk’ pagina. Hier kunt u uw wensen doorgeven en gaan wij de door uw gewenste tuintafel realiseren.

Vul het formulier hier in of bel direct 0648510004!