Statafel eikenhout

De statafel brengt gastvrijheid in huis

Overal waar de houten statafel staat, straalt deze een informele gastvrijheid uit. De mensen zullen met plezier gebruikmaken van uw statafel. Ook u zal er veel gebruik van maken of het nu in huis is of buiten huis. De statafel van eikenhout kunt u overal gebruiken. Buiten in de tuin kunt u de statafel -gecombineerd met al die andere houten tuinmeubelen– heel goed gebruiken voor de tuinfeestjes in de zomer. En in de winter zet u hem binnen in de woonkamer om er tijdens koude winteravonden heerlijk van te kunnen genieten. Gebruikt u hem niet als statafel, dan is het alsnog een heel mooi element in uw tuin. Binnen kunt u de statafel van eikenhout heel mooi decoreren met een heerlijk geurende kaarsen erop.

Stoere meubels

De statafel van eikenhout is een hele stoere meubel, wat komt door de planken die gebruikt zijn voor de statafel. De planken zien er nog ruw uit. Desondanks is de eikenhouten statafel ook heel stijlvol. Het heeft een hele natuurlijke uitstraling wat al snel chique oogt. U kunt de statafel staand gebruiken maar ook kunt u de statafel zittend gebruiken. Namelijk door de statafel van hout te combineren met de houten barkrukken. Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel; u zit hoog en kunt voorover leunen op de statafel.

Duurzaam in gebruik

Eikenhout is zeer duurzaam. Dit komt doordat het eikenhout hard, zwaar en taai is. Maar ook is eikenhout heel goed te bewerken. Deze kenmerken zijn perfect voor houten tuinmeubels. Maar ook brengt dit ons tot de perfect statafel, namelijk de statafel gemaakt van eikenhout. De statafel van eikenhout kan tegen het buitenleven. Zo hoeft u uw statafel niet snel te vervangen.

Naar wens aanpasbaar

De statafel staat in het rijtje van tuinmeubels gemaakt van hout. Wij hebben in onze webshop naast de eikenhouten statafel, ook nog de douglas statafel en de steigerhouten statafel. Naast de keuze in verschillende soorten hout, hebben we ook nog verschillende modellen en maten. Staat uw maat er niet tussen? Gaat u dan naar de ‘maatwerk’ pagina. Daar kunt u uw wensen invullen en zullen wij u zo spoedig mogelijk verder helpen.