Douglas statafel

Alle ruimte op uw terras benutten door middel van de douglas statafel

De douglas statafel heeft een hele stijlvolle uitstraling en is ontzettend praktisch. De statafel van douglas kunt u bij elke gelegenheid gebruiken. Voor een verjaardagfeestje is de statafel een onmisbaar meubel die door vele mensen gebruikt zal worden. Maar ook voor een afspraak met een wat formeler karakter is de douglas statafel heel fijn. U kunt de statafel gemakkelijk verplaatsen. Zo kunt u op een feestje genoeg ruimte creëren voor andere tafels of iets dergelijks. De statafel past heel gemakkelijk tussen de andere houten tuinmeubels.

Op verschillende manieren te gebruiken

U kunt de douglas statafel naast staand, zoals de naam al zegt, ook zittend gebruiken. U kunt namelijk de houten statafel combineren met de houten barkrukken. Een combinatie die u een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Hoog zittend leunt u voorover op de statafel. U kunt de statafel op verschillende manieren gebruiken. Door de planken van douglas die gebruikt zijn voor de statafel heeft de statafel een hele natuurlijke uitstraling die tegelijk heel stijlvol en stoer is. De statafel van hout is een van de houten tuinmeubelen die in elke tuin goed staan.

De douglas statafel is heel duurzaam in gebruik

Douglas is een heel duurzaam hout. Hierdoor kan de statafel van douglas heel lang mee. Onbehandeld gaat douglas zo’n 10-15 jaar mee. Douglas is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Douglas is voor naaldhout vrij zwaar en omdat het met het verstrijken van de jaren steeds harder wordt is het heel geschikt voor buitengebruik.

Wij maken wat u vraagt

De statafel staat in het rijtje van tuinmeubels gemaakt van hout. Wij hebben in onze webshop voor stoere meubels naast de douglas statafel, ook nog de eikenhouten statafel en de steigerhouten statafel. Naast de keuze in verschillende soorten hout, hebben we ook nog verschillende modellen en maten. Staat uw maat er niet tussen? Dan willen wij u heel graag verder helpen op de ‘maatwerk’ pagina. Daar kunt u uw wensen invullen en zullen wij u zo spoedig mogelijk verder helpen.