Douglas loungebank

Op vakantie in eigen tuin

Wanneer het zonnetje in uw tuin schijnt, wilt u daar vast wel van kunnen genieten. Dan hebben wij daar de ideale plek voor gevonden. Op uw douglas loungebank kunt u volop genieten van uw tuin en de zon. De douglas loungebank is een stoer meubel waar u heerlijk in kunt relaxen. Door de ruwe maar stijlvolle uitstraling past de loungebank van douglas in elke tuin. Houten tuinmeubelen zijn altijd al in trek geweest. Dit komt doordat tuinmeubels van hout een klassieke uitstraling hebben en de houten tuinmeubels altijd te combineren zijn met de trend van het moment.

Loungesets

Wij hebben in onze webshop verschillende combinaties van loungesets. Onze loungesets bestaan uit onder andere: houten hoekbankenhouten stoelen en houten loungebanken. De loungebank van hout is een product die ook veel afzonderlijk van de sets verkocht wordt. De houten loungebank hebben wij in twee verschillende materialen hout. Zo hebben wij de douglas loungebank en de steigerhouten loungebank.

De douglas loungebank is heel duurzaam

Douglas is een heel duurzaam hout. Hierdoor kan de loungebank van douglas heel lang mee. Onbehandeld gaat douglas zo’n 10-15 jaar mee. Douglas is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Dit materiaal is voor naaldhout vrij zwaar en omdat het met het verstrijken van de jaren steeds harder wordt is het heel geschikt voor buitengebruik.  Daarom kunt u veel douglas producten tegenkomen in onze webshop. Wij willen u het beste van het beste aanbieden. De douglas loungebank is dus een duurzame investering.

Onze douglas loungebank is naar wens aanpasbaar

De aanschaf van een loungebank van douglas moet natuurlijk in één keer goed gaan. Daarom kunt u het beste, voor uw aankoop, alle combinaties die in onze webshop te zien zijn, bekijken. Degene die er voor u uitspringt moet dan wel de goede keuze zijn. Als u de maat, de kleur of iets anders wilt aanpassen aan uw stoere meubels, gaat u dan naar de ‘maatwerk‘ pagina. Wij realiseren graag de door uw gewenste loungebank zodat u er heerlijk van kunt genieten!

Laat ons weten wat uw wensen zijn door het formulier in te vullen of bel direct 0648510004!