Barkruk eikenhout

De perfecte toevoeging aan uw tuin

Hoe fijn is een barkruk van eikenhout. De barkruk kunt u op elk moment en in elke situatie makkelijk bijschuiven. De eikenhouten barkruk is een heel stoer meubel. Het heeft een stijlvolle uitstraling en ondanks die uitstraling kunt u de barkruk van eikenhout ook goed in een minder stijlvolle omgeving kwijt.  De eikenhouten barkruk is een meubel die comfortabel zit doordat u hoog zit en u voorover kunt leunen op de statafel. Natuurlijk hoeft u de barkruk  niet alleen te gebruiken bij een bar of hoge tafel. U kunt overal gebruikmaken van de barkruk. De barkruk van hout is fijn voor buitenshuis gebruik maar ook binnen in huis kunt u gebruikmaken van de houten barkruk.

Eikenhout is een duurzaam materiaal

Eikenhout kan zowel een robuuste als een hele elegante uitstraling hebben. Eikenhout is ook zeer duurzaam. Dit komt doordat het eikenhout hard, zwaar en taai is. Maar ook is eikenhout heel goed te bewerken. Deze kenmerken brengen ons tot de ideale toevoeging aan uw tuin. Namelijk de eikenhouten barkruk. Doordat eikenhout zo taai is, kan het heel goed tegen het buitenleven en daardoor word het ook veel gebruikt als materiaal voor de houten tuinmeubelen.

Verschillende soorten barkrukken

De eikenhouten barkrukken zijn zeer geliefd bij onze klanten. Dit komt naast de vele voordelen die hierboven al verteld zijn ook vanwege het materiaal. Hout is altijd goed, helemaal in de tuin. Houten tuinmeubels in de tuin geven een ‘groene’ uitstraling waardoor men zich nog meer thuis zullen voelen in uw tuin. Ook kunt u naast de houten barkrukken vele andere tuinmeubels van hout bestellen bij ons. De meubels zijn in verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Zo ook de barkrukken. Er is keuze tussen een barkruk van steigerhout, een barkruk van hout en een barkruk van eikenhout.

Wij maken wat u vraagt

Wij willen u graag van dienst zijn. De meest verkochte producten kunt u in de webshop bestellen, maar heeft u liever iets wat niet op onze site staat, laat het ons gewoon weten! Wij leveren graag  een barkruk eikenhout geheel naar uw wens! Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen graag een stapje extra om u uw gewenste stoere meubels te leveren. Bijvoorbeeld een andere maat, een andere kleur of een andere houtsoort, gaat u dan naar onze ‘maatwerk’ pagina of bel direct 0648510004